NL79SNSB8822526163 – Opgelicht op Instagram

Opgelicht, meldingen;

NL79SNSB8822526163 🙁
Gedupeerde
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPLAATS /06-nr
Verhaal
Tara
een daily paper trui via united wardrobe
45
2019-09-11
valery esmee of fleur
ze heeft in een dag een stuk of 10 mensen met dezelfde trui opgelicht, ze vraagt eerst of je intresse hebt in de trui en als je dan vraagt of de prijs iets lager kan zegt ze dat het dan buiten de app om moet omdat je via united wardrobe 10% af moet staan aan de app, ik trapte hier in en praatte verder met haar via haar instagram ( die oprecht leek) ze stuurde me meer fotos van de trui en stelde zelfs voor om de ene helft nu te betalen en de andere helft als ik de trui ontvangen zou hebben, achteraf had ik kunnen weten natuurlijk dat dit iets te makkelijk verliep. hierna blokeerde ze me op haar instagram en op het moment dat ik haar confronteerde met de bewijzen die ik had gevonden begint ze te bedreigen.
Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren