NL83INGB0701547340 – eBay+MP muziekoplichter is hardstikke doof

Melding ; NL83 INGB 0701 547340

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Robin
CDs via Marktplaats
34,90
12/07/2018
de Vries / van Dijk
s Gravenhage
Even een vervolg op deze oplichting: Na enige tijd (maar toch binnen een maand) zag ik plotsklaps zonder verdere aankondiging het betaalde bedrag weer op mijn rekening verschijnen! Met in de opmerkingen het nummer van de aangifte, dus aangifte bleek zeker niet zinloos!
Robin
CDs
34,90
12/07/2018
de Vries / van Dijk
s Gravenhage
CD's besteld, en betaald. Helaas daarna geen contact meer gekregen en gezien de vorige melder gaat dat ook niet gebeuren. Beetje jammer, want ik had donderdag ook al gekeken of het rekeningnummer hier te vinden was.
Vigilante
Muziek
30
07/07/2018
van Loon /van Dijk / de Vries / Joost / Lotte
Opperdoes
Advertentie betrof zo'n 300 CD's. Na vraag over duidelijke foto's kreeg ik foto's door van CD's die ik interessant vond. 4 CD's besteld voor 30 euro. Bij betaling kwamen iban en naam niet overeen. Na vraag hierover kreeg ik als antwoord dat ie de naam van zijn moeder nog had en dat dat binnen 2 weken zou worden aangepast aan de naam van zijn vader.
Maandag zag ik een advertentie van hiphop cd's op een andere naam met een foto van een gekopieerde foto van een Ebay advertentie uit de VS. Na het checken van de gebruiker via de berichten die ik met de aanbieder heb uitgewisseld zag ik dat het om dezelfde adverteerder ging. Toen had ik er niet veel vertrouwen meer in dat ik mijn CD's ging krijgen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren