NL84RABO0321867823 – Marktplaats, account gehackt en gebruikt voor oplichting ???

Opgelicht, meldingen;

NL84RABO0321867823 🙁
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DATUM
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Marcel
JBL Boombox
200,00
2019-05-10
Fulltime
Workum
Deal gesloten, geld overgemaakt. Volgende dag onderstaande melding :
Beste , Ik heb helaas slecht nieuws. Mijn account is gebruikt om dit product te verkopen. Ik heet geen fulltime, of Esmerey Scholtens, en ik woon ook niet in Workum. Ik verkoop ook geen Boombox. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Ik raad u aan om hetzelfde te doen en de gegevens uit deze chat te gebruiken als bewijs. En als het kan, laat het bedrag dan weer terugstorten op jullie eigen rekening. Sorry voor het slechte bericht.
Wil geen persoonlijke gegevens aan ons overhandigen.
Gebruiker : https://www.marktplaats.nl/verkopers/20011985.html

Kom je er nu achter dat je ook bent opgelicht?

Aarzel dan niet; meld het hier én doe aangifte
Verder zoeken met de evt. vermelde 06-nummers kan meer info opleveren