NL85INGB0799236780 – 0625597335 – Autoscout24 fuck-up

Op zaterdag 25 juli 2020, omstreeks 18:30 uur, zag ik via het website van Autoscout24 een leuke auto staan die ik wilde kopen, auto werd verkocht via autobedrijf Wxxxxxxxxxx In Denekamp. Ik heb toen gebeld met het 06 nummer welke op website stond vermeld, en eerste instantie werd niet opgenomen. Even later werd ik benaderd door een persoon die zich Tim Txxxxx noemde, die gaf aan van het bovengenoemde autobedrijf te zijn en gaf aan dat de auto nog steeds beschikbaar was. Ik heb toen aangegeven dat ik interesse in de auto had en dat ik een afspraak wilde maken voor bezichtiging. Dit was mogelijk en er is een afspraak gemaakt. Ik moest wel volgens de regels van het bedrijf reserveringskosten van 1000, euro betalen, dit was 20% van het aankoop bedrag. Ik heb dit toen geld gestort op rekeningnummer NL85INGB0799236780, tnv BF DA COSTA. Toen werd mij gezegd dat deze hoerenjong de boekhouder van het bedrijf was was en omdat het weekend was kon de geld naar deze rekeningnummer. Toen was de auto voor mij gereserveerd. Volgende dag op zondag 26 juli 2020, werd ik in de middag weer benaderd door Tim Txxxxxxxx die vertelde mij dat hij overleg had gepleegd met zijn baas en dat ik de helft van de aankoop bedrag van het auto moest betalen omdat er meer mensen waren die interesse hadden in de auto en die meer dan de vraag rpijs wilden geven. Ik vertrouwde dit eerste instantie niet en ik had sowieso de website al gecontroleerd, zelfs de profielfoto van deze Tim Txxxxxx op whatsapp kwam overeen met het website op het autobedrijf omdat ik dezelfde persoon in een groep foto zag staan op het website van het autobedrijf. Toen ik aangaf dat ik niet meer ging betalen en dat wij al een mondeling afspraak hadden en ik al € 1000 euro al had betaald hoorde ik even niets. Toen gaf deze Tim Txxxxxxx een andere rekeningnummer aan mij met rekeningnummer NL34ABNA0870241656, tnv G. Pronk. Ik heb uiteindelijk niet meer betaald en ze verwachten van mij dat ik nog 5000 euro ging betalen. Dus mensen pas heel goed op, ook op het website van bekende auto te koop website zoals Autoscout24 en de anderen. Want deze hoeren kinderen want dat zijn zij stelen geld van eerlijke mensen door gebruik making van dit soort trucjes. Door op te letten kunnen wij deze hoeren kinderen stoppen om met hun activiteiten. Alle hackers die illegaal die met dat soort dingen bezig zijn zijn vuile vieze hoeren kinderen. Die hebben niets bereikt in het leven en stelen zo geld van eerlijke mensen. Ik hoop dan ook dat zij het ergste vorm van kanker krijgen en nooit mogen genieten van al dat geld wat zij hebben gestolen. Bastaards, hoeren kinderen zijn het.

Melding ; NL85 INGB 0799 236780  +  06-25597335
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Punisher2020
Nep website en whatsapp
1000
2020-07-25
BF Da Costa
0625597335
Op zaterdag 25 juli 2020, omstreeks 18:30 uur, zag ik via het website van Autoscout24 een leuke auto staan die ik wilde kopen, auto werd verkocht via autobedrijf Wxxxxxxxxxx In Denekamp. Ik heb toen gebeld met het 06 nummer welke op website stond vermeld, en eerste instantie werd niet opgenomen. Even later werd ik benaderd door een persoon die zich Tim Txxxxx noemde, die gaf aan van het bovengenoemde autobedrijf te zijn en gaf aan dat de auto nog steeds beschikbaar was. Ik heb toen aangegeven dat ik interesse in de auto had en dat ik een afspraak wilde maken voor bezichtiging. Dit was mogelijk en er is een afspraak gemaakt. Ik moest wel volgens de regels van het bedrijf reserveringskosten van 1000, euro betalen, dit was 20% van het aankoop bedrag. Ik heb dit toen geld gestort op rekeningnummer NL85INGB0799236780, tnv BF DA COSTA. Toen werd mij gezegd dat deze hoerenjong de boekhouder van het bedrijf was was en omdat het weekend was kon de geld naar deze rekeningnummer. Toen was de auto voor mij gereserveerd. Volgende dag op zondag 26 juli 2020, werd ik in de middag weer benaderd door Tim Txxxxxxxx die vertelde mij dat hij overleg had gepleegd met zijn baas en dat ik de helft van de aankoop bedrag van het auto moest betalen omdat er meer mensen waren die interesse hadden in de auto en die meer dan de vraag rpijs wilden geven. Ik vertrouwde dit eerste instantie niet en ik had sowieso de website al gecontroleerd, zelfs de profielfoto van deze Tim Txxxxxx op whatsapp kwam overeen met het website op het autobedrijf omdat ik dezelfde persoon in een groep foto zag staan op het website van het autobedrijf. Toen ik aangaf dat ik niet meer ging betalen en dat wij al een mondeling afspraak hadden en ik al € 1000 euro al had betaald hoorde ik even niets. Toen gaf deze Tim Txxxxxxx een andere rekeningnummer aan mij met rekeningnummer NL34ABNA0870241656, tnv G. Pronk.
Ik heb uiteindelijk niet meer betaald en ze verwachten van mij dat ik nog 5000 euro ging betalen. Dus mensen pas heel goed op, ook op het website van bekende auto te koop website zoals Autoscout24 en de anderen. Want deze hoeren kinderen want dat zijn zij stelen geld van eerlijke mensen door gebruik making van dit soort trucjes. Door op te letten kunnen wij deze hoeren kinderen stoppen om met hun activiteiten. Alle hackers die illegaal die met dat soort dingen bezig zijn zijn vuile vieze hoeren kinderen. Die hebben niets bereikt in het leven en stelen zo geld van eerlijke mensen. Ik hoop dan ook dat zij het ergste vorm van kanker krijgen en nooit mogen genieten van al dat geld wat zij hebben gestolen. Bastaards, hoeren kinderen zijn het.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren