NL87INGB0689783205 – airpot fuckup

Melding ; NL87 INGB 0689 783205
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Tidi
Apple Airpods Pro
109
2021-03-01
Viggo
Franeker
Heb Airpods Pro van deze meneer gekocht, zelfs om serienummer gevraagd. Serienummer leek te kloppen maar nadat de Airpods Pro aankwamen en ik ze vergleek met echte Airpods Pro bleek het toch om imitatie te gaan.

Contact gezocht met de verkoper en aangeboden om de Airpods Pro op mijn kosten terug te versturen als ik mijn geld terug zou krijgen. Verkoper weigert dit en wil mijn geld niet teruggeven.

Heeft vervolgens advertentie van marktplaats gehaald zodat ik geen negatieve review kon achterlaten.

LET OP: Meneer is erg manipulatief, had mij bijna overtuigd om de 65 euro maar te accepteren omdat volgens hem 'Politie en marktplaats toch niets doen' en ik dus maar beter zijn bod kon accepteren. Ik heb dit geweigerd omdat ik graag wil voorkomen dat hij zijn oplichting door kan zetten.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren