NL87MOYO0805348816 – Moneyou Marktplaats Oplichtster

Melding ; NL87 MOYO 0805 348816

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
loessie
dr martens schoenen
100,00
2019-09-06
Laura
Nistelrode
Ik had schoenen gekocht (dacht ik) van een ene Bo op marktplaats. Heel normaal gesprek gehad, prima deal gemaakt, en zodra de persoon het geld had reageerde hij/zij niet meer. bij het overmaken stond er 'laura' . ik dacht dat de naam op marktplaats haar tweede naam was, of gewoon een andere naam. mijn naam staat ook niet op marktplaats volledig geschreven dus ik zocht daar niet gelijk wat achter.... had ik dus beter even dubbel kunnen checken. later op internet zag ik dat dit iban nummer bij heel veel verschillende oplichtingen is gebruikt.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren