NL89ABNA0404388078 – Oplichter Kreidler onderdelen

Melding ; NL89 ABNA 0404 388078

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
kreidler
kreidler onderdelen
150
06/09/2017
V
Uitgeest
leek een eerlijk persoon mijn onderdelen hadden een nette prijs niet goedkoop of duur , was ook 11 jaar actief op MP , had het geld net overgemaakt en kreeg een berichtje van hem of ik ABN of ING had , omdat stortingen naar en zelfde bank er gelijk opstaan toen kreeg ik al een sterk vermoeden dat er iets fout was en ook stuurde hij via MP wat afbeeldingen van andere onderdelen die te goedkoop waren en waren van ebay duitsland afkomstig , kortom niks ontvangen en dus opgelicht , het is al een tijdje terug maar ik zag dat er hier niks bekend was over deze oplichter dus vandaar dat ik dit alsnog plaats


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren