NL90RABO0350779244 – “Er zijn meldingen over deze verkoper!”

Melding ; NL90 RABO 0350 779244
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
petris
Bordspel
31,75
2020-06-06
Henriette van Oss
Bussum
Ik communiceerde met de verkoper via Marktplaats berichten. De verkoper stelde voor dat ik via Tikkie zou betalen. Ik betaalde via Tikkie en ik gaf de verkoper mijn adres. De verkoper gaf me een PostNL barcode. Ik zie dat het pakket is bij PostNL maar ik heb het nooit ontvangen. Ik probeerde via Marktplaats en via gewoon brief contact met de verkoper op te nemen maar de verkoper reageerde niet. Ik zocht het IBAN-nummer op police.nl en er staat dat "Er zijn meldingen over deze verkoper!"


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren