NL91INGB0704782340 – Waarschuwing Marktplaats Oculus Oplichter

Melding ; NL91 INGB 0704 782340

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Piet
Drone DJI Mavic pro
505,95
22/01/2019
Will
Oldenzaal
Alles leek oké maar was uiteindelijk een nep gelijk oversteken verzoek. Will was al 10 haar actief op MP.
Mihos
OculusRift
286,50
23/01/2019
Lia
Den Haag
Leek mij een vertrouwd verhaal, ze had het voor de kids gekocht maar had er intresse in verloren.

ik bood eerst zelfs aan om hem op te halen en dat vond hij/zij goed maar wou hem daarna zelf verstuurd hebben. aangezien het goed was om hem op te halen leek het mij helemaal niet onvertrouwd om hem vervolgens uit eigen keuze op te laten sturen.
ik gaf mijn gegevens en ze zij dat het geregeld werd en dat ik morgen (vandaag) de t&t code zou krijgen.
Ik check net dr account en plots is alles verwijderd.
Ik wist al meteen dat ik opgelicht was dus het eerste wat ik deed was naar marktplaats een oculus opzoeken en hem soorteren op nieuw. en wat zag ik, dezelfde dag dat die andere op het internet was gezet is er nog een uit dezelfde regio ('s gravenhage/den haag') geupload, door ene 'redsn0w'.
' Maar ik ga vechten voor me geld, heb verstand hoe dit werkt en weet dat deze manier van oplichting illegaal is dus ga alles uit de kast halen om mijn geld terug te krijgen.
als je wil helpen zou dat echt super fijn zijn.
ik ben ook maar 17 en heb 2/3 van mn rekening hieraan uitgegeven.
Edster
Oculus
296,50
06/12/2018
Melissa
Oosterend
Vertel ...


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren