NL93BUNQ2071546881 – speelgoed oplichter

Melding ; NL93 BUNQ 2071 546881
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
verheijden
power wheels voetuig voor mijn zoon van 5
29,95
2022-07-18
Goossen
ik zag via fb iets voor bij komen voor mijn zoontje een soort stoeltje met wielen die hij zelf 360 graade mee kon rond draaien en voor uit en achter uit mee kon rijden. wij vallen onder bewind dus wij hebben ons week geld gebruik er voor . via fb werd ik naar een website lavinda-nl.com geleid daar kon ik hem bestellen dat heb ik ook gedaan en direct betaald. toen kwam er een bunq betaal systeem om te betalen. ik kreeg een factuur met een orde nummer . en ik zou naar een paardagen een track en trace code krijgen als ik die niet had gekregen in die paardagen moest ik even een bericht sturen via hun website en dan ga je door naar ZaZaRoom


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren