NL94RABO0122092457 – 0636116479 – Nat gegaan

Melding ; NL94 RABO 0122 092457  +  06-36116479
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Jesse
Date afspraak
50
2020-10-07
Britt
0636116479
Ik had een pikante video date met deze oplichter van nog maar 19 JAAR!.

Ik vond een advertentie van een leuk meisje die pikant wou video bellen en omdat ik op dat moment in quarataine zat leek me het een spannend idee dus ik stuurde haar een appje. Na even gezellig appen stuurde ze me een betaal verzoek van 50 euro die ik heb geaccepteerd ik had die 50 euro dus betaald! Want alles bleek goed te gaan. Toen ik vroeg of ze een foto wou maken om te controleren dat ze echt was stuurde ze een foto van haar compleet naakt met mn naam op een papiertje die ze vasthield deze foto was echt dat kon je duidelijk zien. Op dat moment was het ongeveer 7 uur savonds en om 11 uur savonds hadden we afgesproken te cammen maar mevrouw kwam natuurlijk niet komen opdagen ( ik had het kunnen weten)

Kortom ik ben erachter gekomen hoe deze meid werkt namelijk zo:

Britt was niet haar echte naam maar hier adverteerde ze wel mee. Toen ik de betaalverzoek kreeg stond erop de rekening ook de naam Britt met een achternaam en deze Britt zou uit Breda komen.
De volgende dag heb ik Britt uit Breda opgezocht op Facebook en dit bleek een heel andere mekd te wezen er was maar 1 profiel die ik tegen kwam maar alles klopte met de info die ik had.

Ook kwam ik er later achter dat mijn oplichter een tussen rekening heeft gebruikt dus haar truc gaat alsvolgt in werking

Oplichter adverteerd met de naam Britt je denk dus dat ze Britt heet. Toen ik vroeg waar ze vandaan kwam zei ze uit Breda dus ze gebruikt de identiteit van een vreemde ( of misschien een bekende die ze niet mag)
De oplichter maakt een tussen rekening aan met de naam Britt die krijg ik te zien wanneer ik betalen wil maar als je dan naar de afschrift kijkt dan zie je dat dit geld naar een hele andere iban nummer wordt verstuurd waaravn de naam niet bekend is
En dan is haar buit binnen!


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren