NL94RABO0377778249 – als ik door deze melding hier mensen kan behoeden voor deze oplichter ben ik tevreden

Melding ; NL94 RABO 0377 778249

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
john kreidler blok
kreidler motorblok
215
04/07/2018
Elsner
Bathmen
vlot met antwoorden heeft meerdere onderdelen te koop , zag deze verkoper al een tijdje actief op marktplaats , na het storten van het geld laat ie niks meer horen dus buit binnen en klaar voor de volgende die erin trapt , op de politie site was zijn iban niet bekend overigens en ik had zijn iban hier ook gecheckt waren ook geen meldingen dus dit is de eerste , mn geld ben ik kwijt daar denk ik geen seconde meer aan , maar als ik door deze melding hier mensen kan behoeden voor deze oplichter ben ik tevreden
Kreidler motorblok
Kreidler direct motorblok
215
16/07/2018
Elsner
Bathmen OV
Kreidler motorblok gekocht , een kreidler motorblok heeft in de carterdelen L+R een nummer staan (buiten het motornummer) deze moeten hetzelfde zijn dan heb je een gepaard motorblok , mij werd verzekerd dat het een gepaard motorblok was maar wat ik binnenkreeg was een ongepaard blok wat onbruikbaar is , dus de verkoper heeft me dus bewust opgelicht


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers kan extra info opleveren