NL95ABNA0541128191 – MP account verwijderd terwijl ik het slachtoffer ben

Melding ; NL95 ABNA 0541 128191
Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
DAT
NAAM v/d oplichter
WOONPL / 06-nr
Verhaal
Henk
Wand decoratie
50
2020-03-02
Jeroen
Dennekamp
Wand decoratie Tableau gekocht via marktplaats,betaald. Dagen na de betaling vroeg ik of het al verzonden was,toen kwam de eerste smoes dat de persoon plotseling naar Duitsland moest voor zijn werk. Ik vertrouwden het op een gegeven moment niet meer,ging via een ander account op marktplaats reageren op een horloge die de persoon aanbood,hij of zei reageerde meteen maar toen ik vroeg om het horloge op te komen halen werd het weer stil, ik heb van alles geprobeerd,als ik iets meer druk zetten kwam er een reactie dat de persoon plots ziek was, maar tot op heden geen terug betaling en geen wand decoratie ontvangen. Nu is mijn account verwijderd door marktplaats terwijl ik het slachtoffer ben van fraude niet te geloven,ik was ruim 15 jaar actief,had over de 200 goede beoordelingen, deze oplichter Jeroen gaat gewoon door,ik snap die hele marktplaats onderneming niet meer.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de 06-nummers of IBAN kan extra info opleveren