0657445161 = Bad News !

Gedupeerd
WAT gekocht
BEDRAG betaald
IBAN
NAAM v/d oplichter
WOONPL /06-nr
Verhaal
frank m
Gibson Les Paul Supreme gitaar
1500
NL12ABNA0251693228
S.V. van der Mln
Groningen 0657445161
Alles leek zo betrouwbaar. Kopie van zijn bankpas, privemailadres, 6 jaar actief op MP etc. etc. Nu laat hij niets meer van zich horen en licht hij nog steeds mensen op. Zie de andere verhalen. De ABNAmro en Marktplaats doen helemaal niets en de oplichter kan gewoon zijn gang gaan.
Dom-Dom-Dom
Siemens TI905201RW - EQ9 - Espressomachine
700
NL12ABNA0251693228
V. van der Mn
GROU 0657445161
Als kerstkado op zoek naar een Siemens EQ9 koffiezet apparaat. Telefonisch en via de marktplaats berichtenfunctie contact gezocht met aanbieder. aanbieder was al 12 jaar actief op Marktplaats en kwam telefonisch zeer geloofwaardig over. Het betrof nieuwe koffiemachine, reden verkoop was dat ze deze als zakelijk relatiegeschenk hadden ontvangen maar deze zelf niet gingen gebruiken.

Hij kon de machine goed verpakken en aangetekend versturen via PostNL.

Aangezien het om een kerstkado voor mijn partner ging het bedrag zonder controle van het IBAN nummer overgemaakt.

Aangezien na bevestiging de advertentie niet werd gereserveerd of verwijderd het IBAN nummer gecontroleerd via Google. Zeer recent gemelde Hit via de website van AVRO TROS programma Opgelicht. >> https://opgelicht.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=26&t=24971

Hier was een exclusieve gibson les paul gitaar aangeboden door Sven uit Groningen welke 6 jaar op Marktplaats actief was.

Persoon bied ook een Canon EOS 5D Mark III te koop aan op Marktplaats.

Marktplaats op de hoogte gesteld maar vermoedelijk zijn meerdere mensen slachtoffer van deze oplichter.

Nooit gedacht dat mij dit zou overkomen aangezien ik normaal alles redelijk goed check. Nu met een aanbieder die al 12 jaar actief is op Marktplaats en het feit dat ik het als verrassing wilde houden veels te snel geld overgemaakt. Morgenvroeg aangifte doen en de ABN-AMRO bank op de hoogte stellen met het verzoek om de bankrekening te laten blokkeren wegens frauduleuze handelingen.


ook opgelicht ?
meld het hier én doe aangifte
zoeken met de IBAN-rekeningnummers kan extra info opleveren