Thuiswerk aanbieding Marktplaats

Marktplaats thuiswerk vacaturesRoger deelt zijn ervaring met het op Marktplaats aangeboden thuiswerk.
Ik (Roger) ben afgelopen zondag ingegaan op een thuiswerk vacature waar je onderdelen van Apple of Samsung, bv kabeltjes en hoesjes moest inpakken, 1000 stuks. Gezien er eerder mensen hun bestolen hadden, vroegen ze een waarborg van € 325- over te maken. Het pakket zou maandag tussen 12u en 13 u geleverd worden. Maar terwijl ik ganse dag aan de voorgevel bezig was heb ik niemand gezien van DHL. Er werd mij gezegd door een zekere Thea, dat haar bazin de goederen telkens kwam afhalen en zou betalen met twee enveloppen, hetzij eentje met de waarborg die je telkens dan terug kreeg en eentje met het salaris wat €550 zou zijn. Ze gebruiken in de advertentie waarbij er nog twee andere zijn met zelfde titel dat ze met spoed mensen zoeken op marktplaats een vals telefoonnummer 0224297134 van een mevrouw die helemaal niets weet wat er gaande is en al vele boze mensen aan de lijn gekregen heeft. En die mij vroeg om klacht in te dienen, gezien ze al die telefoons krijgt. De persoon die mij het eerst een mail stuurde was een zekere Henk, die mij schreef dat hij me ging doorgeven aan Thea, waar ik in de 20 mails mee gedeeld heb, maar waar de laatste vier niet beantwoord werden. Ook had je keuze om wit/zwart betaald te worden, maar ik vroeg wit betaald te worden omdat ik een thuiswerk wou waarbij ik bij mijn vrij zieke vrouw kon zijn. Hierbij stuur ik jullie de aanbiedingen die ze mij voorstelde! Bedankt voor u bericht. Al een hoopberichtjes gehad maar wat er nog beschikbaar is hieronder te vinden !

Mocht u interesse hebben in 1 van de banen dan zou u vandaag nog kunnen beginnen!
Mocht u vragen hebben email dan even!
vriendelijke groet, Thea

Klus/Baantje nr.1
Bij de eerste baan ontvangt u op u betaal rekening betalingen van verkopers uit Nederland die voor een leverancier in België verkopen. U ontvangt deze betalingen en stuur ze vervolgens door met iDeal / Bitonic. U krijgt per rekening nummer /bank 150 per week betaald meerdere rekeningen bij dezelfde bank dan krijgt u 100 euro extra per rekening. Ik doe dit zelf ook en gemiddeld verdien ik 350 tot 500 euro per week hier mee. Met mijn rekeningen bij de ABN, KNAB, BUNQ en SNS. De online rekening van KNAB en BUNQ kan u binnen 5 minuten openen en er zitten geen extra kosten aan vast.

Job/Baantje nr.2
De tweede werkgever is inpakwerk via een leverancier van de bazin. De pakketten worden bezorgd door DHL en worden door de Bazin zelf op gehaald.
Het is pakwerk is het verpakken van onderdelen van verschillende producten soms zijn het kabeltjes en hoesje van Apple /Samsung etc. en soms is het verpakken van producten zoals samples voor bedrijven. Per opdracht is het 1000 stuks je krijgt hierover 550 euro Gemiddeld is het per opdracht / pakket ongeveer 2.5 a 3 uur werk. De borg is vervelend (325 euro) maar dit i.v.m. met de diefstal van producten door nieuwe werknemers in de laatste maanden. U krijgt u salaris + borg contant van de bazin als ze de producten zelf ophaalt. Je hebt altijd 2 a 3 dagen om alles te verpakken en ophalen is altijd op afspraak ! U kan per huishouden maximaal 2 pakketten per keer bestellen !

Klusje nr.3
Er is ook nog een werkgever waarbij u een BUNQ en KNAB rekening openend voor hun ( gratis online) en dan krijgt u per maand 300 euro per rekening dat is betaald aan het einde van de maand !